Pridať nový príspevok
prísp. na stranu


Sancty
19. 04. 2009 22:40

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: RE: Zdravím Saš

Teda,zatiaľ som „príbehy o Vimke“ nezohnal. Asi sa málo snažím bo čo. „Vypredaná“ alebo „nemáme.“ Ale tuším na Martinus.sk som ju zhliadol.

Btw: čo vravíš na túto nano poviedku: A.C.Clarke God said : „Cancel Program GENESIS.“ The universe ceased to exist…

Saš
04. 02. 2009 10:48

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [3][2] RE: Zdravím Saš

Resp. už je hotovo?

Vimku si kúp.

Toho roku (najneskôr v máji) by mala vyjsť antológia Memento Mori, kde ja mám nejakú 50-stranovú poviedku, volá sa Barva, podrobnosti si nájdeš v článku „Barva je hotová“ medzi oznamami tuto dakde na stránke. Tiež by mala vyjsť v Pevnosti tá ohlasovaná monografia o Hajaovi Mijazakim, mange, anime a japonskej kultúre, ale ešte ani šéfredaktor Pevnosti nevie, v akom vydaní.

Ináč, robím na ďalších veciach, ale keďže mám dve zamestnania, rodinu, dom a dve záhrady, písanie je posledné v zozname neodkladných záležitostí :-(

Sancty
03. 02. 2009 21:51

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] Zdravím Saš

Tak si na doporučenie(zdravím Lamahe)plánujem kúpiť (konečne) „príbehy o Vimke.“ Pozerám rok 2006. Plánuješ niečo nové? Resp. už je hotovo?

Saš
23. 04. 2008 14:32

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [5][4] RE: Dobrý deň,pred asi dvoma týždňami som pani Pav...

Mail došiel a bolo naň odpovedané. Zrejme sa stratil niekde na ceste. Skúsim nájsť kópiu a poslať ho ešte raz. Alexandra Pavelková

Adhara
21. 04. 2008 18:03

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Dobrý deň, pred asi dvoma týždňami som pani Pav...

Dobrý deň,

pred asi dvoma týždňami som pani Pavelkovej poslala mail s prosbou, ako postupovať pri vydaní mojich sci-fi knih alebo aspoň o posúdenie mojich kníh, či mám reálnu šancu ich vydať. Mail mi niekoľkokrát vrátilo ako neodoslaný až naveľa mi neprišla chybová hláška, čo som brala ako potvrdenie, že mail konečne odišiel. Odpoveď však stále postrádam. Možno je to len technický problém a môj mail v skutočnosti nedošiel. V prípade, že došiel a pani Paveleková nemá čas sa ním zaoberať, poprosila by som, keby mi napísala, že jej mail prišiel.

Utan
12. 11. 2007 10:40

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [7][6] RE: RE: Kletba zlatého květu

Taky jsem to potom četl. Jo, souhlasím s ním i s Tebou. Mně se líbilo obojí. Jak pročišťovací a uklízecí scéna, tak mistrovské přetažení nerozhodnutého syna na stranu chryzantém. :-) Tahle scéna bude pro mě to, co je pro Tebe Russel Crowe v oplakávací scéně z Gladiátora. ;-) A musím říct, že jsem, skoro do poslední chvíle, čekal, že císařovna nevystřílela všechnu munici, resp. že bitva na nádvoří byla jen vějička, stejně jako císařovi zakuklení strážci, kteří se vrhli na princovo vojsko. A musím říct, že Gong Li vypadá po čtyřicítce fakt super. Jo, jo, život je jako bonboniéra, člověk nikdy neví, co si vybere. Doufám, že tím, že jsem při výběru minul Gong Li, jsem si polepšil. Za pár let budu mít příležitost se o tom přesvědčit.

Saš
09. 11. 2007 17:27

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [8][7] RE: Kletba zlatého květu

A co říkáš na tenhle film?

V podstate ma Ďuro citoval na svojej stránke – klasická, dokonale spracovaná antická dráma v Aristotelovskom duchu, vo veľkolepom aranžmá. Na rozdiel od Ďura, ktorému sa páčila najviac tá záverečná „prečisťovacia“ scéna na bojisku, mne a páčilo to, že všetko to dramatické a napínavé sa udialo uprostred závesov na polceste medzi obývačkou a spálňou. Skvelý film.

Utan
07. 11. 2007 09:48

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] Kletba zlatého květu

A co říkáš na tenhle film?

Saš
12. 09. 2007 21:18

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [10][9] RE: Roman

Je mi ľúto. Leto sa všeobecne udialo trochu úplne ináč, ako som si predstavovala. Stále mi visí v nevybavenej poš­te.

Tono
06. 09. 2007 18:38

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] Roman

Sasa, ako to vyzera s tym romanom Iridian, ku ktoremu si mala dat nejaky ten komentar… Uz si ho precitala? Poslala si uz odpoved tej Veronike Zakovej? Bola nan dost zvedava.

Nové v bibliografii
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio