Pridať nový príspevok
prísp. na stranu


Saš
30. 01. 2009 19:52

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: RE: RE: RE: RE: Ad Pro chrastítkový úsměv kodamu

Lamahe, tak ak sa nehanbíš, že si raz za čas dovolíš mať znova 5 rokov, prečítaj si recenziu na Ponjo na útese v novej Fantázii, možno ti dačo príde na chuť :)

Lamahe
30. 01. 2009 10:54

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [3][2] RE: RE: RE: RE: Ad Pro chrastítkový úsměv kodamu

Práve preto sú dobré recenzie, aby sa mohol konzument zorientovať

no veď, ešteže vás recenzentov máme ;)

Nevadí, že mi pri tom čosi geniálneho ujde – veď dobrých kníh na trhu je toľko, že by človeku nestačilo ani 20 životov na prečítanie, tak sa teším len z toho, o čo ľahko a jednoducho zakopnem.

..no iné mi nezostáva – radovať sa z radostných zakopnutí..s po­citom stratenej, teda skôr od rokov krásne naivného detstva opäť nikdy nenadobudnutej, kontroly.. :))

Saš
29. 01. 2009 09:34

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [4][3] RE: RE: RE: Ad Pro chrastítkový úsměv kodamu

Práve preto sú dobré recenzie, aby sa mohol konzument zorientovať v tom ťažkom množstve kníh a filmov, ktorými nás zavaľujú. Kedysi, keď bolo tak, ako bolo, aj ja som skupúvala všetko (knihy) a vystála som si rad na lístky na každý americký film – lebo čo sa k nám z tejto produkcie precedilo, obyčajne stálo za pozretie. Ostatné roky do už kina nechodím, vo Zvolene zrušili aj posledné a do Bystrice sa mi nechce. A s knihami som tiež veľmi opatrná, väčšinou počkám na referencie tých rýchlejších a nedočkavejších. Nevadí, že mi pri tom čosi geniálneho ujde – veď dobrých kníh na trhu je toľko, že by človeku nestačilo ani 20 životov na prečítanie, tak sa teším len z toho, o čo ľahko a jednoducho zakopnem.

Lamahe
28. 01. 2009 14:29

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [5][4] RE: RE: Ad Pro chrastítkový úsměv kodamu

Jááj, dobrých filmov jestóóóó, ale tých drístových je aj tak stále viac :)

..a to je vlastne dobre – mňa tak trochu (zase nie príliš) hnevá, že ani to najlepšie sa vlastne nedá pokryť všetko a človeku tak uniknú netušené skvosty – to sa dokonca týka aj keď posudzujeme len jeden žáner (i.e. SF&F). Preč sú časy, keď, ako písal majster A.C.Clarke, stíhali prívrženci science fiction v 20-tych až 40-tych rokoch 20.storočia monitorovať VŠETKO čo v žánri vychádzalo..človek už teraz nemá taký pocit kontroly, pričom sa musí vyrovnať s nadmerným informačným tlakom a (veľakrát nie dôkladne) selektovať..ale to už som sa nechal uniesť :)

Saš
28. 01. 2009 10:26

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [6][5] RE: Ad Pro chrastítkový úsměv kodamu

mimochodom je tento film v tvojom pomyselnom TOP3? ktoré sú zvyšné? ;)

skôr top ten.

Nuž, „stopercentné“, t. j. dokonalé filmy a seriály vo svojej triede a žánri sú u mňa z anime ešte: Môj sused Totoro, Cesta do fantázie, Duch v škrupinke, Neon Genesis Evangelion a z hraných filmov Matrix, Gladiátor, Čiernočierna tma, Terminátor 2 a Crying Freeman. Vo veľmi tesnom závese sú za nimi Legenda (zaujímavé, zasa Ridley Scott), Mrázik a trebárs Galaxy Quest či Bozk draka.

Potom sú ešte filmy, ktoré síce vysoko nehodnotím, ale sú z nejakého dôvodu mojimi srdcovkami a môžem si ich pozrieť kedykoľvek znova od ktorejkoľvek časti alebo aj celé: George z džungle, Indiana Jones 2, Božská relikvia 3 (Operácia Kondor) a iné.

Jááj, dobrých filmov jestóóóó, ale tých drístových je aj tak stále viac :)

Lamahe
28. 01. 2009 09:59

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Ad Pro chrastítkový úsměv kodamu

veľmi pekne napísané.. dnes, pokiaľ tomu budú okolnosti naklonené, si to premietnem

mimochodom je tento film v tvojom pomyselnom TOP3? ktoré sú zvyšné? ;)

Nové v bibliografii
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio