Ukážka z knihy Medzi nami,

Medzi nami - obalka res

Najnovšia kniha Medzi nami vychádza vo vydavateľstve Artis Omnis koncom apríla a na koštovku je tu krátka ukážka.

Zároveň pozývame všetkých fantúšikov slovenskej fantastiky na krst, ktorý sa koná v DK Lúky v Bratislave 23. 4. 2016 o 15:00 hod. spoločne s krstom Prízrakov na Devíne od Juraja Červenáka.


Anotácia

Boli, sú a budú medzi nami. Niektorí preto, že tu boli skôr ako my. Niektorí sa tak narodili, iní sa nimi stali. Niektorí prišli ako predvoj nepriateľov, iní naopak, aby nás pred nepriateľmi chránili. Jedni k nám zablúdili, druhí prišli za obchodnými záležitosťami, ďalší sú na nás jednoducho zvedaví. A za niektorými sme sa vydali my. Anjeli, upíri, obyvatelia iných planét, iných svetov. V nás, obyčajných ľuďoch, odjakživa vzbudzovali nepokoj. Prinajmenšom v tých, ktorí o nich niečo tušia.

Alexandrú Pavelkovú fanúšikovia poznajú najmä jej epické fantasy príbehy, okrem nich však už viac ako dve desaťročia píše i kratšie a údernejšie poviedky žánru science fiction a urban fantasy. Výber z nich nájdete v tejto zbierke a pri ich čítaní možno prídete na to, že podaktorí hrdinovia sú vám povedomí. Obzrite sa, možno žijú medzi vami.

Ukážka z knihy Alexandry Pavelkovej Medzi nami


Podrobnosti o knihe

Medzi nami
Poviedková zbierka
Autor: Alexandra Pavelková
Žáner: science fiction, urban fantasy
Vydavateľstvo: Artis Omnis
Rok vydania: 2016
Väzba: pevná
Jazyk: slovenský
Počet strán: 176
ISBN: 9788089718665


Súvisiaci link:

Pozvánka: Červenák a Pavelková budú krstiť na SlavCone

© Alexandra Pavelková

Diskusia k článku

Žiadny príspevok, založiť novú diskusiu.
Nové v bibliografii
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio