Pridať nový príspevok
prísp. na stranu


Saš
24. 11. 2008 21:27

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [2][1] RE: Bimko

Ja som nevravela, že je tučný, len že má skoro 5 kíl! :)

Áno, Bimko je čiernobiely, nie ako Mima Silverina, Uma Silverina a nebohý Silver. Naschvál sme chceli „obyčajnú“ mačičku, ktorej tatko je Karl von Bahnhof, číže Muro od susedov. Ako nešľachtic (vlastne miešanec, ale podal sa celom na otca) je Bimko odolnejší, snáď to tak aj vydrží.

Nefertiti
24. 11. 2008 21:07

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [3][2] Bimko

Je nadherny :-P. Vobec som nevedla, ze je ciernobiely. Preco som si myslela, ze bude strieborny? :-)A vobec nie je tucny!

Saš
24. 11. 2008 12:45

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [4][3] RE: jaj

Niektorí vedci tvrdia, že mačky a psy zrkadlo vôbec nevidia. Fakt je ten, že ostatné mačky ho ignorujú – možno vedia, že je to len ich vlastný odraz a nevzrušuje ich to. Vidia ho určite, lebo sa dívajú do očí môjmu zrkadlovému odrazu :)

Mliečko sme kúpili v Hypernove, chutí. Ale Uma má zasa iné problémy so zažívaním, práve čakáme veta.

Riddick
24. 11. 2008 11:23

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] jaj

no jaký je sladký!!! :-D len asi nevie prísť na to, prečo tomu kamošovi furt nie a nie jednu riadnu vylepiť! inak, fascinuje ma, že väčšina zvierat predsa zrkadlá miluje – od anduliek až po šimpanzov – tak prečo tá moja psica malá, keď jej ukazujem zrkadlo, stále odvracia hlavu????

P.S.: ako to dopadlo s mačačím mliečkom z Lidlu? btw, ja teraz kupujem Esje mačacie kapsičky – v Maďarsku sú aj Whiskasy lacnejšie ako Pedigree a super je, že v tom mačacom žrádle sú menšie kúsky! a chutí to rovnako dobre – hlavne, že je tam „mäsko“ (jej milované slovo). v modernej spoločnosti sa vyrovnávajú rozdiely medzi ženami a mužmi, tak my ich doma vyrovnávame medzi psami a mačkami ;-)

Saš
24. 11. 2008 08:54

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [6][5] RE: RE: Ad Bim a jeho imaginárny priateľ

Arcey, nezabudla, ale teraz to kulminuje. Okrem iného uzávierka finančného roka, koniec semestra a na budúci týždeň medzinárodná konferencia, ktorú pripravujem a robím ja. A medzitým sa musím otočiť na besedu do Dolného Kubína, na druhú do Ostravy a na Fenixcon. A pomedzi to behám k doktorovi.

Po Fénixe sa na to pozriem, alebo cez Vianoce, skôr bez šancí.

Arcey
23. 11. 2008 23:07

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [7][6] RE: Ad Bim a jeho imaginárny priateľ

Tak, ale je vidno, že sa nenudí. Aspoň máte postarané o zábavu.

Btw. Saš, ja viem, že teraz máš veľa povinností, ale nezabudla si na ten workshop? Prepáč, že otravujem

Rosie
22. 11. 2008 21:05

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] Ad Bim a jeho imaginárny priateľ

Teda, nic mi nebolo, ale je mi ovela lepsie ;-))) je zlaty!!! Nevies ako by sa dostal k tomu kamaratovi? Zda sa, ze preskumal vsetky moznosti.

Nové v bibliografii
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio
Biblio